سایت فوربس لیستی از گرانترین ماشین های جهان را در سال 2012 به ترتیب زیر معرفی نموده است.- بوگاتی ویرون سوپر اسپرت (Bugatti Veyron Super Sport):
بوگاتی ویرون سوپر اسپرت (Bugatti Veyron Super Sport) با سرعت 431?7 کیلومتر بر ساعت هم اکنون سریعترین ماشین جهان است. نوع ساده این خودرو دارای سرعت 408 کیلومتر بر ساعت می باشد. نام ویرون از پیر ویرون که قهرمان مسابقه 24 ساعته مردان در سال 1939 با ماشین بوگاتی بود، گرفته شده است.قیمت 2.6 میلیون دلار
- فراری 599 (Ferrari 599XX):
این خودرو توسط پنین فارینا زیر نظر فرانک استفنسون طراحی شدهاست. بدنه و شاسی این ماشین برای برای پایین آوردن وزن تماما از آلومینیوم ساخته شدهاست به طوری که مهندسان فراری خودرویی با این هیبت را به وزنی حدود 1850 کیلو رساندهاند «200 کیلو سنگین تر از تویوتا کمری و 650 کیلو سنگین تر از سمند» که برای یک خودروی 12 سیلندر یک رکورد خوب محسوب میشود.قیمت 2 میلیون دلار
- زنوو (Zenvo ST1):
زنوو (Zenvo) خودرویی دانمارکی است که در سال 2009تولید شدهاست.این خودرو در کلاس خودرو اسپورت قرار گرفته و طراحی آن خودروهای موتور وسط عقب-محور عقب بوده است. سیستم جعبهدند آن 6 دنده به صورت دستی است.قیمت 1.8 میلیون دلار
- 2012 Koenigsegg Agera R
ابرخودروی سوئدی Agera R با توان 1100 اسببخار و سرعت نهایی 440 کیلومتربرساعت وارد مرحله تولید شده است. این خودروی استثنایی به اندازه یک سدان جادار است و میتواند گزینه مناسبی برای سفرهای طولانی باشد.موتور 5 لیتری و V8 دوتوربویی این خودرو، سبکترین و فشردهترین موتور تولید شده برای ابرخودروها است. این موتور تنها 195 کیلوگرم وزن دارد که در آن وزن کلاج، اگزوز و روغن مورد نیاز نیز لحاظ شده است.در Agera R از گیربکس جدید 7 سرعته پیشرفته همراه با دو کلاج استفاده شده است. بدنه این خودرو از فیبر کربن ساخته شده و تنها 1330 کیلوگرم وزن دارد.قیمت 1.7 میلیون دلار
- آستون مارتین یک-77 (Aston Martin One-77):
آستون مارتین یک-77 (Aston Martin One-77) خودرویی است که در سالهای 2009 تولید شدهاست. طراحی آن خودروهای موتور جلو-محور عقب بوده است. سیستم جعبهدنده آن 6 دنده به صورت دستی است.قیمت 1.4 میلیون دلار
- میباخ لندولت (Maybach Landaulet):
شرکت میباخ در نمایشگاه خودروی خاورمیانه (دوبی) و آمریکای شمالی این خودروی فوق لوکس را به معرض نمایش گذاشت. لندولت که نسبت به انواع عادی میباخ لوکس تر و متفاوت تر است می تواند از رینگ های سفارشی 20 اینچی استفاده کند.یکی از ویژگی های منحصر به فرد این خودرو داشتن سقف جمع شونده در قسمت عقب است تا سرنشینان این خودرو بتوانند از سواری میباخ لندولت لذت بیشتری ببرند. داخل این خودرو همانند بدنه که سفید است با چرم سفید تزئین شده است. در کل میباخ لندولت اتومبیلی مناسب برای سران دولت ها شیخ های عرب و بازیگران هالیوود است تا خودروای متفاوت تر نسبت به بقیه خودروهایشان داشته باشند.قیمت 1.4 میلیون دلار
- پاگانی (Pagani Huayra):
پاگانی با ساخت نمونههای متعدد زوندا به یکی از سازندگان شناختهشده ابرخودروهای جهان تبدیل شده اما در میان این نمونهها باید C9 Huayra را خودرویی استثنایی دانست.برای این خودرو ویژگیهای آیرودینامیک استثنایی مانند بالهای عقب متحرک و 4 باله تطبیقپذیر پیشبینی شده است. 700 اسببخار قدرت مورد نیاز این خودرو توسط موتور 12 سیلندر M158 دو توربویی تأمین خواهد شد. این خودرو 460 سانتیمتر طول، 203 سانتیمتر و 117 سانتیمتر ارتفاع دارد.قیمت 1.3 میلیون دلارتهیه و ترجمه: م - ساداتی - سایت زر (zar.ir)
ستاره پرتغالی تیم رئال مادرید تاکنون 18 اتومبیل گرانقیمت خریداری کرده است.
مهاجم تیم ملی پرتغال که علاقه زیادی به اتومبیل های گرانقیمت دارد، تاکنون 18 خودرو شیک خریداری کرده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، کریستیانو رونالدو که هم اکنون سالی ده میلیون یورو دستمزد می گیرد، اوائل فصل خواستار دستمزد هفتگی 500 هزار یورویی شد و رئال مادرید نیز پذیرفت در صورت تمدید بلند مدت قرارداد، سالی 14 میلیون یورو به او بپردازد.
این قرارداد هنوز منعقد نشده، اما دستمزد فعلی رونالدو نیز برای اینکه او به سرگرمی مورد علاقه اش، یعنی رانندگی با اتومبیل های گرانقیمت بپردازد، کفایت می کند.
فهرست ماشین های رونالدو:
1- بنتلی کانتیننتال gtc سال 2007 در منچستر انگلیس
2- مرسدس بنز کلاس c اسپورتس کوپه در سال 2007 در مادیرای پرتغال
3- پورشه 911 تو.اس در سال 2009 به مبلغ 70 هزار پوند
4- مازراتی گرن کابریو در سال 2011 در مارید به قیمت 98 هزار پوند
5- بنتلی GT اسپید در سال 2009 به قیمت 114 هزار پوند
6- پورشه کاین توربو 35 هزار پوند
7- آ.ئو.دی R8
8- فراری 599 GTB در سال 2008 در منچستر به مبلغ 180 هزار پوند (بعد از تصادف 50 هزار پوند فروخته شد)
رونالدو در سال 2009 با این فراری در مسیر فرودگاه منچستر تصادف کرد و چند ماه قبل با همان وضعیت آن را به مبلغ 50 هزار پوند فروخت.
9- مرسدس بنز C 220 به مبلغ 10 هزار پوند
10- آ.ئو.. دی RS6 در سال 2009 در اسپانیا
11- آ.ئو.دی Q7
12- بوگاتی ویرون
13- استون مارتین DB9 به مبلغ 130 هزار پوند
14- بی.ام.و M6
15- پورشه کاین
16- آ.ئو..دی RS6 اولین ماشین بعد از پیوستن به رئال به مبلغ 80 هزار پوند
17- لامبورگینی اونتادور به مبلغ 200 هزار پوند (یک ماه بعد از ورود به اسپانیا توقیف شد)
18- فراری GTO 599 در سال 2011 در لیسبون
گالری عکس شامل 15 عکس ماشین های جدید و زیبای دنیا و ساخت شرکت های مختلف بی ام و و فراری و دیگر شرکت های ماشین سازی با عکس های جدید و زیبا و باکیفیت های عالی .
ماشین زیبا مدل سی ال : از جدید ترین اتومبیل های دنیا با رنگ مشکی
مدل مفهومی از ماشین اس تی سی جدید ساخت شرکت امریکایی
مدل جدید ماشین زیبا و جدید لامبورگینی مادورا سفید رنگ البته مفهومی
: از مطالب مرتبط ببینید : عکس خودرو های جدید و قدیمی زیبا
ماشین کمیاب و جدید دنیا ولی مفهومی
ماشین زیبا فراری با نام ferari gto 612 جدید قرمز رنگ و شیک
وروم ماشینی جدید و برتر در تمام دنیا
مدل مفهومی و مدرن از یک ایده جدید ماشین
ماشین جدید پورشه 217 سبز رنگ .
همچنین از مطالب مشابه از دست ندهید ! عکس اتومبیل های روز پورشه هیوندا از سراسر دنیا
ماشین مدل BMW GT قرمز رنگ بسیار شیک و جدید
فراری 612 جدید قرمز رنگ در حال حرکت
عکس ائودی ماشین خوش ساخت و زیبا و جدید بی ام و
ماشین مدل cfx جاگوار نقره ای
ائودی مدل اندرگراند 3 درحال دور زدن
فراری مدل 612 فوق العاده زیبا و جدید
عکاسی ماهر عکسی زیبا از این ماشین گرفته-راندال
دنیایخودرو- سجاد ولدی: معمولترین راهها جهت افزایش نیروی تولیدی موتور افزایش راندمان حجمی موتور است. به کمک افزایش راندمان حجمی بسته به تکنیک مورد استفاده میتوان از 5 تا بیش از100درصدموتور یک خودرو را تقویت کرد و یا مشخصههای توان و گشتاور موتور را در دورهای متفاوت تغییر داده و اصلاح کرد. به صورت کلی تقویت موتور یک خودرو به منظور افزایش میزان گشتاور و نیروی تولیدی موتور و یا اصلاح این دو مؤلفه میباشد. همچنین در بسیاری از مواقع تولید گشتاور بیشتر در یک موتور در دور موتور پایینتر نیز به عنوان تقویت موتور ارزیابی میشود. هدف کلی از انجام این کار بهبود یا اصلاح عملکرد موتور جهت دستیابی به شتاب بهتر و همچنین توانایی دستیابی به سرعتهای بالاتر است.
شایان ذکر است که تقویت یک موتور همواره موجب بالا رفتن مصرف سوخت و یا استهلاک موتور نمیشود و در بسیاری از موارد تقویت اصولی و حرفهای در یک موتور موجب بهبود مصرف سوخت، افزایش راندمان و همچنین کاهش استهلاک و آلودگی آن نیز میشود.
به صورت کلی در هر موتور درون سوز راندمان کلی موتور برابر حاصل ضرب سه راندمان مکانیکی، راندمان ترمودینامیکی، راندمان حجمی موتور است و افزایش هر یک از این موارد باعث بالارفتن راندمان کلی موتور و افزایش نیروی تولیدی (یا تولید نیروی ثابت با مصرف سوخت کمتر) میشود.
راندمان حجمی:
برابر است با توانایی یک موتور در مکش بیشترین میزان حجم هوای ورودی به موتور در حالت تنفس عادی.
به یک مثال در این مورد توجه کنید: فرض میکنیم شما یک موتور چهارسیلندر 2 لیتری در اختیار دارید. خوب به صورت تئوریک این موتور باید توانایی مکش 2000 سیسی هوا در هر دو دور گردش کامل خود را داشته باشد، اما در عمل وضعیت به گونهای دیگر است .مقاومت فیلتر هوا در برابر عبور جریان هوا.مقاومت مانیفولد ورودی در برابر عبور هوا به سبب سطوح داخلی مانیفولد یا پیچ و خمهای آن یا قطر مانیفولد، مقاومت سوپاپهای ورودی در برابر عبور جریان گاز و همچنین خاصیت واماندگی گازها در برابر جابهجایی از یک حجم به حجم دیگر همگی موجب میشوند که موتور مذکور در هر دو دور گردش خود حجم هوایی کمتر از میزان حجم واقعی موتور ( یعنی 2000 سیسی) را به داخل بکشد.
به نسبت هوای مکیده شده به داخل موتور به صورت واقعی نسبت به میزان تئوریک آن راندمان حجمی موتور گفته میشود که این نسبت در دورهای متفاوت موتور تغییر پیدا میکند ولی به صورت معمول برای موتورهای معمولی این نسبت چیزی بین 65درصدتا 85درصد است.
راندمان ترمودینامیکی:
برابر است با توانائی یک موتور در تبدیل گرما به کار مکانیکی.به صورت کلی میتوان گفت توانائی تبدیل انرژی پتانسیل موجود در سوخت را به کار موثر مکانیکی راندمان ترمودینامیکی میگویند. همانگونه که میدانید در یک موتور درونسوز پس از احتراق سوخت انرژی پتانسیل موجود در سوخت تبدیل به گرما میشود. حال با توجه به نوع موتور درصدی از گرمای ایجاد شده به کار مکانیکی تبدیل و بقیه انرژی گرمائی تولیدی به صورت گرما از موتور خارج میشود. (تمامی این موارد به شرطی است که موتور به صورت استاندارد و کامل کارکرده و توانایی تبدیل کامل سوخت به انرژی گرمایی را داشته باشد و به عنوان مثال دچار خامسوزی و در نتیجه هدر دادن سوخت به صورت نسوخته یا نیمسوخته نباشد).
راندمان ترمودینامیکی یک موتور به موارد متعددی بستگی داشته که مهمترین آنها ضریب تراکم موتور یا همان توانایی موتور در فشردهتر کارکردن و ایجاد فشار بالاتر در اتاق احتراق و تبدیل بیشتر گرما به کار و عامل مهم بعدی دمای کاری موتور و جنس و نوع اتاق احتراق آن است.
راندمان ترمودینامیکی موتورهای بنزینی معمولاً بین 25درصدتا 32درصدو برای یک موتور دیزل بین 36درصدتا 42درصد است (به راندمان بالاتر موتورهای دیزلی توجه کنید. دلیل این افزایش راندمان ترمودینامیکی ضریب تراکم بالاتر موتورهای دیزلی نسبت به موتورهای بنزینی است)
راندمان مکانیکی:
به صورت کلی نسبت تبدیل کار مکانیکی تولید شده در موتور به کار موثر در خروجی موتور راندمان مکانیکی میگویند. قبلاً گفته شد که در یک موتور مقدار مشخصی هوا به درون موتور کشیده میشود (میزان آن به راندمان حجمی موتور بستگی داشت و هرچه این میزان بیشتر بود قابلیت موتور بالاتر میرفت) سپس سوخت و هوا مخلوط و محترق میشد. حاصل این فرایند تولید میزان مشخصی گرما بود که مقداری از این گرما بعداً تبدیل به کار مکانیکی میشود. (میزان این تبدیل بستگی به راندمان ترمودینامیکی موتور داشت که هرچه بیشتر باشد، بهتر خواهد بود). حالا کار مکانیکی تولید شده باید به صورت قابل مصرف جهت حرکت خودرو دربیاید. همچنین نیروی وسایل جانبی موتور (نظیر میل سوپاپ یا پمپ روغن و ...) هم از طریق همین کار مکانیکی تامین میشود. کلیه این موارد باعث میشوند که کار مکانیکی خروجی موتور نسبت به کار مکانیکی تولید شده در اتاق احتراق کمتر باشد که به این نسبت راندمان مکانیکی گفته میشود و مسلماً هرچه اصطکاک قطعات داخلی موتور کمتر بوده و همچنین نیروی مورد نیاز جهت حرکت وسایل جانبی موتور کمتر باشد میزان راندمان مکانیکی بالاتر خواهد بود. خوب تا اینجای کار مشخص شد که چه مولفههایی در تولید نیروی خروجی از یک موتور درونسوز تاثیر گذارند و جهت تقویت یک موتور باید کدام قسمت از این مولفهها تقویت شوند. هفته بعد در ادامه مطلب شما را با راههای بهبود قدرت موتور آشنا میکنیم
عکس هایی از یک لامبورگینی دست ساز توسط یک جواهر ساز+توضیحات
وقتی «الکساندر استاپکین» اوکراینی دید که با شغل جواهر سازی باید سالها صبر کند تا به آرزوی خود که داشتن یک خودروی گرانقیمت لامبورگینی است، برسد، تصمیم گرفت تا خود این کار را بکند و یک لامبورگینی بسازد.
این مرد سی ساله دوسال از وقت خود را صرف تبدیل خودرو میتسوبیشی قدیمی خود به یک لامبورگینی کرد و تمام قطعات خودرو مورد علاقه خود را دستی ساخت و سوار بر شاسی ماشین قدیمی اش کرد.
استاپکین با این که در کار تقویت و ساخت ماشین هیچ تجربه ای نداشت اما نتیجه کارش عده بسیاری را به تعجب و تحسین وا داشت و حتی جوایزی نیز برای این کار از طرفی چند شرکت ارتقا خودرو دریافت کرد.
چند هفته پیش نیز یک کشاورز چینی با آهن قراضه های دور ریختی یک لامبورگینی دست ساز برای خود ساخت تا به آروزیی که با پول کشاورزی هیچ گاه به آن نمی رسید برسد.
جیپ تو ایران مثل بقیه دنیا طرفداران زیادی داره ، الان جیپ های کا ام و صحرا بیشتر از بقیه مورد استفاده هستند و طرفدار دارن ، جیپ های شش سیلندر و هشت سیلندر cj5 ( شهبازر ، رنه گید ، گلدن گید ) و cj7 ( رنه گید ، گلدن گید) د که طرفدار های خاص خودشون رو دارند ، اما در این میان جیپ های چهار سیلندر آمریکایی هم تو بازار ایران به وفور وجود دارند و داشتند که سال ها برای بسیاری خدمت کردند و می کنند!
قبل از هر چیز مشخص کنم که تو این تاپیک کاری به کار میول نداریم ، چون برای خودش تاپیک مستقل و بسیار خوبی هم داره ،همینطور هم به کار ویلیز کاپوت کوتاه کاری نداریم چون تاپیک خودش رو داره
خب می دونیم که جیپ ویلیز ( جیپ جنگی ) از موتور های L134 Go Devil استفاده می کرد که طراحی قدیمی داشتند و سوپاپ های دود و بنزین در این موتور های روی بلوک سیلندر بود به جای اینکه روی سرسیلندر باشه ، این موتورها با موتور بزرگتر و قوی تر و مدرن تر F4-134 Hurricane در جیپ CJ-3B ( تو ایران خیلی ها بهش می گفتن : ویلیز کاپوت بلند ) جایگزین شد . این اقدام در سال 1950 انجام شد و موتور های F134 از اون به بعد تا سال 1971 روی همه محصولات چهارسیلندر جیپ نصب شدند یعنی جیپ های چهار سیلندر CJ-5 و CJ-6 هم از همین موتور استفاده کردند ( تو ایران هم که شهباز چهارسیلندر و توسن این موتور روشون نصبه ) .
حالا این موتور F134 چی هست ؟
قبل از هر چیز این موتور یکی از موتور های مشهور f- head هست که برای نمونه باید گفت رولزرویس هم در اون زمان ها ( ! ) از این طراحی برخوردار بوده !
لغت f در این موتورها یعنی اینکه یک سری از سوپاپ ها مثل موتور های سری L روی بلوک سیلندر قرار داره و یک سری هم مثل موتور های ohv روی سرسیلندر جا گرفته !
دلیل اینکه جیپ از این شیوه طراحی استفاده کرد ،این بود که اون ها موتور های L134 Go Devil موجود را به عنوان پایه ای برای طراحی خود قرار داد و تلاش کرد تا سوپاپ ورودی سیلندر را از نو طراحی کند . به این ترتیب آنها موفق شدند محفظه احتراق جمع و جور تری ایجاد کنند ،نسبت تراکم را بالاببرند و قدرت موتور های خود را افزایش دهند.
هنگام معرفی موتور های F134 ،این موتورها با قدرت 75 اسب بخار ، قوی ترین موتورهای چهار سیلندری بودند که به شکل انبوه در آمریکا تولید می شدند.
قدرت موتور های F134که در جیپ های 4 سیلندر آمریکایی موجود در ایران اعم از شهباز و توسن و cj-3b و احیانا cj5 مونتاژ آمریکا برابر است با :
75hp (55 kW) at 4000 rpm
خب البته دارندگان این خودرو ها در شرایط عادی هیچ وقت نمی توانند از توان 75 اسب بخار استفاده کنند زیرا خط قرمز ( red line) موتور خودروی آنها 3200 rmp تعریف شده است .
همچنین گشتاور ( تورگ ) این موتور
114ft·lbf (154 N·m) at 2000 rpm
اندازه گیری شده است .
ضریب کمپرس آن هم 7.5:1 است .
حجم این موتور ها نیز 2200 سی سی است .
اینم فهرست محصولات جیپ که از این موتور تو آمریکا استفاده کردن :
1950 Willys-Overland Jeepster
1966-1971 Jeepster Commando
1953-1968 Willys CJ-3B
1955-1971 CJ-5
1956-1971 CJ-6
1950-1961 Willys Jeep Truck
1950-1961 Willys Jeep Wagon
1953 Willys 475A Lark
1952-1971 Willys M38A1
خب ،همیشه یک سوال برای من وجود داشته ، چرا تو امریکا با اون بازار رقابتی ، موتور های چهارسیلندر روی جیپ این همه سال دوام آوردند ؟ در حالی که تکنولوژی سوپاپ دود روی بلوک سیلندر خیلی قدیمیه و میشد با یک موتور ihvتعویض بشه ، کاری که در سال 1984 شد !
اما جواب مساله اینه ، قدرت در دور موتور پائین ( توجه داشته باشید که موتور های 4 سیلندر در دور 3200 کار می کنند در حالی که موتور های سواری ها و مدل های جدید دور موتور شون در حدود 5500 است ) همین نکته ایه که از جیپ های چهارسیلندر تراکتور های خیابانی ساخته ! ( حتما تو ایران تراکتورهای فورد رو که متعلق به وزارت خانه های برق یا آب هستند دیدید که برای کندن خیابان ها استفاده می شوند ، کسی هم نیست بگه آخه تراکتور که شماره و جواز حرکت در خیابان های شهر را ندارد ) به هر حال در کشور ایالات متحده امریکا این جیپ های 4 سیلندر بودند که این وظیفه را بر عهده داشتند
Jeep CJ-5 Go For Digger Backhoe
برای تبدیل یک جیپ آرام و سر براه به یک گرگ وحشی، کافیست هنسی پرفورمنس اختیار کار را در دست گیرد. نصب دو توربوشارژر باعث شده که قدرت موتور به رقم شگفت انگیز 805 اسب بخار بالغ گردد. در حالیکه موتور هشت سیلندر SRT8 با حجم 6.4 لیتر در ورژن استاندارد، تنها 471 اسب بخار نیرو تولید می کند. هنسی حجم موتور را به 7 لیتر افزایش داده و گشتاور را نیز از 630 نیوتن متر به 1115 نیوتن متر رسانده است.
Hennessey Jeep grand Cherokee
شتاب صفر تا صد این ماشین تنها 3.1 ثانیه خواهد بود. و در زمانی کمتر از 10.9 ثانیه به سرعت 210 کیلومتر بر ثانیه می رسد. این مشخصات کافیست تا با این خودرو بسیاری از پورشه ها و فراری ها را پشت سر بگذارید.
ترمزهای جدید برمبو 15.1 اینچی مسابقه ای و ارتقای سیستم گیربکس و دیفرانسیل، چرخهای 20 اینچی آلیاژی سبکتر، استفاده از الیاف کربن در اسپویلر ها، کاهش ارتفاع و استفاده از چرم در فضای داخلی از دیگر تغییرات هنسی روی این جیپ می باشند. بخاطر داشته باشید که این گرگ درنده، دیگر یک آفرود تمام عیار نیست و بهتر است از جاده به سمت جنگل و کوه خارج نشود!
قرار است تنها 24 دستگاه از این خودرو در سال 2013 و با قیمت 235 هزار دلار به بازار عرضه شوند.